24
Sep-2013

Rezultatele concursului de fotografie pentru tinerii din județul Bacău

Pe lângă realizarea www.bacau360.ro, Asociația Divanul AdBlog a organizat, în cadrul proiectului “Bacău 360 – turul virtual al județului Bacău”, în perioada 28 august – 10 septembrie, un concurs de fotografie dedicat tinerilor din Bacău sau care învață în județul Bacău. Au fost înscrise și primite în competiție aproape 80 de fotografii.

La promovarea concursului și la selectarea câștigătorilor au pus umărul nu numai voluntarii Divanului AdBlog, ci în primul rând partenerii direcți ai concursului foto, Consiliul Județean al Elevilor Bacău și Liga Studențească din cadrul Universității “Vasile Alecsandri” Bacău.

Au fost acordate trei premii I celor mai bune trei fotografii, deci câte o alegere din partea fiecărei entități implicate în organizarea concursului.

Mădălina Ardeleanu (Dărmănești) a fost desemnată câștigătoare de CJE Bacău.14. Madalina Ardeleanu-2

Andreea Mitrea (Bacău) i-a convins pe cei de la Liga Studențească.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andreea Ungureanu (Bacău) a fost alegerea Asociației “Divanul AdBlog”.5. Andreea Ungureanu-4Premiile constau în trei aparate de fotografiat point-and-shoot și tot atâtea carduri de memorie, plus trei locuri într-o tabără de 3 zile organizată de Liga Studențească Bacău, în cadrul proiectului Tineriada 2013. Premierea a avut loc la Arena Mall, pe 23 septembrie 2013, pe parcursul evenimentulului de lansare a proiectului.

Toate fotografiile înscrise în concurs le puteți vedea mai jos. La cerere, participanții pot primi din partea Asociației “Divanul AdBlog” o adeverință care să certifice participarea la concurs și implicarea în proiectul “Bacau 360 – turul virtual al județului Bacău”.

0

 likes / 3 Comentarii
Share acest post
  1. Divanul a lansat Bacau360.ro – Turul virtual al judetului Bacau | Steagul roşu /

    […] Rezultatele concursului Bacau360 […]

  2. S-a lansat! Haideți cu click-urile, like-urile și blițurile! | Kaysha's /

    […] finale le găsiți aici. Tot pe pagina respectivă sunt toate fotografiile înscrise la […]

  3. Video: Lansarea site-ului bacau360.ro : Cristi Juverdeanu /

    […] Despre câștigătorii concursului de fotografie mai puteți citi aici:  Rezultatele concursului de fotografie pentru tinerii din județul Bacău […]

Adaugă comentariu


Click pe formular pentru scroll