23
Sep-2013

Am lansat turul virtual al județului!

Luni, 23 septembrie 2013, Asociația “Divanul AdBlog” a lansat, la Arena Mall, în prezența domnului Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, www.bacau360.ro - turul virtual al județului Bacău.

Site-ul reprezintă rezultatul final al inițiativei cu același nume, desfășurată în perioada august-septembrie, și este primul proiect fotografic online despre județul Bacău, conținând aproximativ 400 de fotografii de înaltă rezoluție și imagini panoramice la 360 de grade.

IMG_9073

Bacau360.ro își propune promovarea pe WEB, prin intermediul imaginilor panoramice și fotografiilor reprezentative, însoțite de explicații sugestive, a celor mai importante obiective de interes istoric, cultural, economic și social din întreg județul Bacău, în special în rândul tinerilor. Aceștia au ocazia nu numai să se familiarizeze cu noile tehnologii media, ci și să cunoască imaginea globală a județului, prin fotografii, povești, tradiții și informații locale.

Pe lângă faptul că i-a acordat tinerei Andreea Ungureanu unul dintre cele 3 premii pregătite de Asociația “Divanul AdBlog” câștigătorilor concursului de fotografie din cadrul proiectului, Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, s-a declarat încântat de inițiativa bloggerilor băcăuani, reuniți sub umbrela Asociației “Divanul AdBlog”.

IMG_9156

Iubesc și fotografia de călătorie, iubesc și fotografia realizată în natură și iubesc și județul Bacău. așa că am găsit toate ingredientele ca să mă bucur de acest proiect și ca să îmi doresc să particip la lansare. Este tipul de proiect pe care Consiliul Județean îl va susține și în continuare. E un proiect care va aduce plus valoare județului Bacău. Am mai spus-o, avem un județ cu peisaje pitorești mai ales în zona de vest. Îi felicit încă o dată pe acești tineri că au reușit să genereze un asemenea proiect. – Dragoș Benea, președintele CJ Bacău

La evenimentul de lansare au mai luat cuvântul  Bogdan Dumitriu, președintele Consiliului Județean al Elevilor, respectiv Mihai Belciu, președintele Ligii Studențești din cadrul Universității “Vasile Alecsandri” Bacău. Parteneri în proiect, aceștia le-au înmânat premiile și diplomele celorlalte două câștigătoare ale concursului, Mădălina Ardeleanu și Andreea Mitrea.

IMG_9117

Cuprinzând 50 de obiective prezentate în 400 de fotografii și imagini panoramice la 360 de grade împărțite în șase categorii (agreement, cultură, economic, lăcașe de cult, peisaje și tradiții), site-ul pe care tocmai l-am lansat nu numai că ajută la promovarea valorilor autentice ale județului Bacău în comunitățile noastre, dar reușește să facă județul nostru mai vizibil la nivel național. Ne angajăm să îl actualizăm periodic cu fotografii, obiective și informații noi. – a declarat Cristian Ghingheș, manager de proiect, la evenimentul de lansare.

0

 likes / Un Comentariu
Share acest post
  1. Rezultatele concursului de fotografie pentru tinerii din județul Bacău | Bacau 360Bacau 360 /

    […] Andreea Ungureanu (Bacău) a fost alegerea Asociației “Divanul AdBlog”.Premiile constau în trei aparate de fotografiat point-and-shoot și tot atâtea carduri de memorie, plus trei locuri într-o tabără de 3 zile organizată de Liga Studențească Bacău, în cadrul proiectului Tineriada 2013. Premierea a avut loc la Arena Mall, pe 23 septembrie 2013, pe parcursul evenimentulului de lansare a proiectului. […]

Adaugă comentariu


Click pe formular pentru scroll